inici Auto Pintors Codorniu SL InformaciÓ general I AVÍS LEGAL

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS


AUTO PINTORS CODORNIU SL és el responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (eS) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament : mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.


Criteris de conservació de les dades : es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.


Comunicació de les dades : No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l'Usuari :
- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.


Dades de contacte per exercir els seus drets: Adreça postal: AUTO PINTORS CODORNIU S L. a CARRER RIN (P. IND. ORIOLA), 15-23 43870 AMPOSTA (TARRAGONA) a direcció electrònica: auto-pintors-codorniu@hotmail.com

 

 

Auto-Pintors Codorniu SL | Polígon Industrial l'Oriola | Calle Rin, 15-23 | 43870 Amposta
Tel./Fax 977 703 935 | correu electrònic | avís legal | política de privacitat